cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Corona positive på Storstrøm fængsel går stadig til besøg !

Ja det er fandme rigtigt !
14. november 2021 kl. 19:06 Af Kenneth Winther

Vi skal som fængselsbetjente på Storstrøm fængsel, følge positive Corona indsatte fra deres celler, over terrænget til besøgslokalerne, hvor de så kan være sammen med deres besøgende i halvanden time, og så skal de følges tilbage igen.. Det foregår i en heldragt, maske og handsker, på både indsatte og ansatte.. Og vi har jo tavshedspligt, så vi kan intet sige til deres pårørende, kun håbe på at de indsatte selv har sagt det..

Begrundelsen fra DFK, Direktoratet For Kriminalforsorgen er, at de ikke mener at der er LOVHJEMMEL til at fratage dem deres besøg.. Det er åbenbart efter Mette Mink sagen, blevet den helt store hemsko for offentlige institutioner, LOVHJEMMEL..

Hvad med at beskytte det personale der er tilbage på Storstrøm fængsel ??.

Vi slås med manglende personale, dårligt arbejdsmiljø, sygdom og dårlig løn. Nu skal vi også smittes med Corona alle sammen. Men så kan vi da blive hjemme, og så kan de se hvem der så skal passe lortet !!

Alt sammen mens lokale politikere (læs René Christensen DF), slås for at få en skole for fængselsbetjente placeret i Nykøbing Falster. Så laver DFK lige sådan et stunt. Det fremmer jo ikke ligefrem motivationen for nye ansøgere, eller for den sags skyld fastholdelse af gamle kolleger!!

Annonce

Det er skide godt Egon !!

Kenneth Winther

Møllestræde 1

4872 Idestrup

tlf. 2890 5571
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39
ANNONCE