cookie-og-privatlivspolitik

Debat

DF's fremtid?

Problemet er det, at DF har talt stram udlændinge politik i årevis, vel vidende, at der reelt har været tale om små differencer i raterne, og dermed i grunden hverken i antallet af årlig ikke vestlig indvandring eller i statsborgertildeling og dermed den pris borgerne kommer til at betale, med bestandige nedskæringer og forringelser til følge.
11. september 2019 kl. 18:07 Af Bjarke Rosenkilde

Reelt, har DF længe fyldt sine vælgere og medlemmer med løgn, og er hidtil sluppet godt fra det i en grad, så ledelsen måske har været fristet til at tro, og ladet sig forlede til at argumentere for, at der har været tale om en naturlov.

Bortset fra løgnene, er DF igennem de sidste tyve års tid desuden styret af et uændret småborgerligt grundsyn, krydret med narcisstiske små hop på stedet, ligesom man synes kørt fast i nettet af egne løgne og efterhånden nedslidte genbrugs retorik.

Et mønster end ikke Morten Messerschmidt lader til at have nøglen til at bryde, selvom han forsøgsvis har været sendt i byen, mhp at bryde vælger, - og medlems flugt mønstreret i medierne.

Messerschmidt er, efter alt at dømme, selv kørt fast i bjerge af meningsløs retorik og både menneskelig og politisk ligegyldighed overfor vælgerne og medlemmerne.

I grunden, er DFs valgresultat et udmærket udtryk for den ledelseskrise, partiet takket være sine egne valg er havnet i.

For, i stedet for en aktiv politik, har man valgt ad hoc politikken, den med de gode tv billeder til gengæld, hvor man tager stilling fra sag til sag, hvorefter medierne til gengæld har været særdeles behjælpelige.

På den baggrund, har man kunnet lade hånt om medlemmer og vælgere; for medierne har set med milde øjne på både notoriske løgnhalse og folk, der endnu ikke har lært at tale rent.

Et parti uden politisk kurs, som tilmed både hylder og belønner løgnere, kan ikke længere nøjes med at leve højt på at føre værdipolitik i medierne, som konsekvens, burde ledelsen for længst have kigge i vejviseren efter en kurs eller måske i virkeligheden, takket være sin notoriske politiske uformåen se at vælge at lægge op.

Har man efterhånden ikke rigeligt med skattekroner på sine konti?

Takket være mediernes glæde ved at fremstille politik som en sportskamp, har seere og lyttere da kunnet bevidne, at den store borgfrue Pia Kjærgsgaard på sin efterhånden velkendte næsvise -jeg ved bedre- vis, lægge afstand både til Ramus Paludan og Pernille Vermund.

Spørgsmål er, om der i murmeldyrets kindposer er det nødvendige ordforråd samt et utilsløret udsyn, indblik og viden?

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat for Stram Kurs

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39