cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Dansk Folkeparti og Radikale

Har samme dagorden og ligeså interessant er det at de bruger samme virkemiddel for at nå deres mål
03. juni 2019 kl. 20:21 Af Erik Pfeiffer Damgaard

På adskillige lygtepæle i Sjællands Storkreds, kan man se Dansk Folkepartis Rene Christensen hænge sammen med den Radikale Zenia Stampe. Det er givetvis ikke tænkt som en illustration af hvor mange ting de deler, men det kunne det ligeså godt være.

De Radikale er nu kommet helt ud af busken – partileder Morten Østergaard slår fast, at skal Mette Frederiksen være statsminister med Radikal støtte, så skal den liberale økonomiske politik der føres nu fortsættes, ja der skal endda mere liberal turbo på. Lønningerne skal trykkes af udenlandsk arbejdskraft, der skal skæres på seniorjobordningen så de mennesker Radikale og Dansk Folkeparti tog dagpengeretten fra nu heller ikke skal kunne overleve indtil den efterløn de to partier også har været fælles om at smadre.

På pensionsområdet er Radikale helt klare i spyttet, der bliver ikke lavet om på folkepensionen, de fastholder at den skal sættes yderligere op, noget de tidligere har samarbejdet med Dansk Folkeparti om.

Radikale har for længst erklæret at de under ingen omstændigheder vil være med til at rulle topskattelettelser tilbage – de vil spare på bekæmpelse af kriminalitet og de vil fjerne relativt mange af de planlagte offentlige investeringer.

De Radikale bryder sig ikke om velfærdsstaten, den opfattes som indgriben i individets liv, det samme med Dansk Folkeparti der jo som bekendt startede med at være en protest mod skattesystemet – det har de så udsultet godt og grundigt.

Det er bare utroligt svært at sælge det til os danske vælgere, de fleste kan godt lide velfærden, vi synes det er ok at betale til fælleskassen – hvad gør man så for at lokke os med på deres galej – man trækker udlændingekortet.

Begge partier er lykkedes med at luske deres samarbejde om nedskæringer på kernevelfærd i det her land, ved at skubbe flygtninge og indvandrere foran sig.

Umiddelbart sker det fra hver sin side, men hver deres udgangspunkt, men det gør det ikke mere sympatisk, at bruge folk der ikke kan forsvare sig til at fremme deres liberalistiske mål

Erik Damgaard

Loengevej 3

4874 Gedser
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47