cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Dansk Folkeparti synker stadig.

Det er nærmest tragikomisk at følge Dansk Folkepartis deroute udefra.
22. januar 2020 kl. 05:18 Af Bjarke Rosenkilde

I 2006 udråbte Fru Pia Kjærsgaard partiet til at være det rigtige socialdemokrati.

Siden, har man kaldt sig borgerlige, og har stukket til Lars Løkke Rasmussen for at svigte det borgerlige samarbejde.

Dette bestod bla. i utallige besparelser, salg af eller privatisering af offentlig ejendom, tildeling af indfødsret til ikke vestlige og ikke mindst i en uhindret ikke vestlig folkevandring af dimensioner, som foregik ad danske motorveje, hvor fodgængeri, som bekendt er forbudt.

Under vejs, har det forlydt fra DF ledelsens side, at man kun kan komme igennem med DF politik, hvis man har flertal i Folketinget.

Så selvom, man har siddet lunt i sadlen mandatmæssigt, har ledelsen valgt at lade stå til.

Til gengæld stemmer og har partiet stemt for mere end 85 % af de love, som stammer fra EU, der til gengæld udgør mere end 85% af dansk lovgivning, og som kommer hertil noget nær dagligt i store lastbiler.

Ikke desto mindre, forsøger DF's ledelse udadtil at fasholde sin status som EU modstander.

Udover det tidligere nævnte Messerschmidt stunt, har DFs Søren Espersen truet med at tvangslukke facebook, hvis ikke man følger dansk lovgivning; for den klarer Søren, naturligvis.

Dette seneste, efter alt at dømme, ufrivilligt komiske indslag er et udmærket eksempel på alt det Dansk Folkeparti er rede til at slå på tromme for, man både kan og vil gøre, hvis bare man sidder med ved bordet; imens virkeligheden og kendsgerningerne taler for, at DF ikke gør meget ved det, selv når man er mange nok til at udgøre en misundelsværdig handlekraftig gruppe i Folketinget.

Spørgsmålet er naturligvis, hvorfor handler DF ikke, når man er i stand til at gøre det, og hvorfor taler man altid med store bogstaver og udråbstegn, når man er helt udenfor reel indflydelse?

Det næste DFs ledelse beder vælgerne om, er vel, efter at have lovet bod og bedring at give dem en chance til.

20 år i tillid til et Dansk Folkeparti uden mål og med er gået tabt for det nationale Danmark på bekostning af den magtfulde og ekstremt globalistiske internationale elites fremfærd, med nedskæringer og ikke vestlig indvandring til følge.

Den politik har de sande socialdemokrater fra DF støttet under dække af et ”borgerligt” samarbejde.

Hvis nogen i DFs ledlese mener, at borgerne ikke ved nok til at kunne bedømme, hvad der foregår og er foregået, skyldes dette i så fald antagelig, at DF i store træk har glemt at informere sine medlemmer om, hvad der foregår, og hvorfor.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammervej 13 B

4840

Nørre Alslev

Folketingskandidat for Stram Kurs
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06