cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Dansk Folkeparti tabte før valget.

Dansk Folkeparti tabte stort inden valget, takket være en partisekretær inde på Christiansborg, han gad simpel hænd ikke tage turen ned til Lolland og klinke skårene i DF Lolland, ja han skulle bare sætte et par herre på plads, men det gad han åbenbart ikke, og vad kom der ud af dette, ja de herre Eric Steffensen og Henning G Rasmussen sprang ud som skabssocialdemokrater, de har solgt alt DF politikken for et par udvalgsposter og retten til at stå forrest når der skal feddets og klappe ryg på Borgmesteren, dette er så skyld i at flere DF medlemmer nu har meldt sig ud af DF.
16. december 2017 kl. 19:53 Af Per Høyem

Partisekretæren Poul Lindholm i DF Christiansborg har æren for denne skamplet på DF, han må tage den skam på sig, efter som han ikke gad og lette den han sidder på og rejse en tur til Lolland og rede trådene ud, men som han Poul nok tænkte vad kan der ske det er jo blot udkantsdanmark og der er nok ikke så mange stemmer i det så han bliver hvor han er, og er fri for at skulle svinge øksen igen.

Så Eric Steffensen og Henning G Rasmussen kan blot forsætte deres nye status som rygklappere for Borgmesteren, og hvem ved måske de kan optages som Socialdemokrater til næste valg, men så skal de have mere tunge frem.

Et er sikkert, og det er at der er mange ældre på Lollands ører der tænker deres, og det er ikke pæne tink de tænker om sådan et par SKABSSOCIALDEMOKRATER.

Per Høyem

Rødbyvej 49

4920 Søllested
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39