mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Debat om Udkantsdanmark

Kære læsere
06. september 2018 kl. 14:25 Af jørgen rohde

Politikerne forsøger sig igen og igen med lappeløsninger i udkantsområder. Men lige lidt hjælper det. Fine ord og løfter, specielt forud for valg. Men der er behov for en radikal og varig løsning. Derfor vil jeg anbefale alle, der ønsker et nyt Danmark, med genopretning af balance og velfærd for alle, at man på Saxo.com downloader helt gratis mit indlæg i debatten: Udkantsdanmark - dømt ude politisk.

Hvorfor skal alle betale samme statsskat, moms og afgifter, når de ikke har de samme fordele?. Politikerne forsøger at undertrykke denne nødvendige debat.

Det kan ikke fortsætte på denne måde, hvor de største byer i Danmark har alle fordelene. Danmark er det bedste land i verden, ingen tvivl om det, men det er vigtigt at vi passer på alle/hinanden i dette samfund!

Jørgen Rohde
Pinusvej 39
3200 Helsinge.

ordbogsforfatter - email: joergen@specialordbogen.dk
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22