cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Den udødelige

Efter Venstres sommergruppemøde holdes døren fortsat åben for et bredt regeringssamarbejde med Socialdemokratiet efter næste folketingsvalg.
11. august 2019 kl. 21:03 Af John Wennerwald

Magtkampen og kaosset i Venstre udkæmpes til stadighed, og sætter tvivl til den politiske linje og til ledelsen af Venstre.

Indtil videre står Lars Løkke Rasmussen i spidsen for Venstre og han tegner fremtiden for partiet. En sand overlever, når det drejer sig om at blive siddende på en politisk toppost. Der er stadig krudt i den drevne politiker, som på sommergruppemødet gjorde klart, at han (stadig) står i spidsen, og tager fire år mere som formand.

Hvis nogen havde troet, at Lars Løkke Rasmussen ville sige farvel og tak efter at have tabt regeringsmagten og den udeblevne udenlandske toppost, så blev de ganske overrasket i den forgangne uge.

Venstres nye midtersøgende S-V-kurs startede med Lars Løkke Rasmussens bog "Befrielsens Øjeblik", hvori han beskrev ideen om en S-V regering. Denne nye kurs besværliggør det fælles fodslag i den blå blok, men gør det nemmere at samles om den nye regerings ”forståelsespapir”.

Det bliver interessant at følge, hvordan Lars Løkke Rasmussen vil holde kursen for Venstres politik og bevare sin formandspost.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47