cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Det er virkeligheden i 2018

Min mor er en gammel dame på 94. Hun bor i sit hjem og modtager hjemmehjælp fra Guldborgsund Kommune. Hendes generation er kendt for ikke at beklage siig. Heller ikke når man bliver behandlet uværdigt, nedladende og umenneskeligt. Det bliver min mor af og til, men hvis man som jeg har gjort, henvender sig til administrationen mærker man en tydelig ulyst til en dialog.
16. juli 2018 kl. 22:05 Af Nils Jørgensen

Jeg har oplevet mange konkrete eksempler de seneste 3 år, men skal nøjes med at fortælle den sidste.

For et par dage siden kom morgenhjælpen ikke omkring kl. 7.15, som ellers er nogenlunde fast rutine. Visitator understregede ved et møde for nylig over for min mor, at hun bare skulle ringe i sådan et tilfælde. Da klokken var blevet 8 og der stadig ikke var dukket en hjælper op, ringede min mor, fordi hun var blevet nervøs for at være blevet glemt.

Hun fik at vide, at hun skulle tage det roligt. Der ville komme en om lidt. Omkring kl. 8.30 var der stadig ikke kommet nogen. Så ringede min mor igen. Damen i den anden ende af telefonen afbrød min mor og sagde med skarp tone og meget bestemt:” Du skal holde op med at ringe mere. Tror du, jeg har tid til at tale med dig hele dagen?” Min mor prøvede at sige, at det ikke var hendes mening at genere nogen, men hun blev afbrudt med : “Du skal rette dig efter det, der er virkeligheden i 2018.”

I Guldborgsund Kommunes informationsmateriale er det beskrevet, hvordan man fra politisk side ønsker at ældreplejen i kommunen skal være. Det er bare et kæmpemæssigt problem, at virkeligheden på ældreområdet i 2018 er en helt anden.

Nils Jørgensen

Torvet 3,4.,-2

Nykøbing F
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43