cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Det skriger til himlen!

Det skriger til himlen!
09. maj 2021 kl. 20:40 Af Paw Hallandson

Som jeg skrev i Folketidende den 24. april 2021. (online den 22. april)

”Hvem bliver mon den eller de næste som bliver fyret fordi de siger deres mening?”

Dette var en hentydning til Guldborgsund kommune på alle niveauer, både politisk, ledelsesmæssigt og medarbejdermæssigt.

Allerede samme dag som jeg havde mit sidste læserbrev i avisen, kom denne nye sag til syne, med 3 medarbejdere fra Børn & Familie, som var blevet varslet fyring.

Kan nu læse i Folketidende onsdag den 5. maj 2021, at ”Det er en bombe i familieafdelingen” fordi det er 3 afholdte kollegaer, der er dygtige til deres job og er vellidt af alle folk på afdelingen og udefra.

Annonce

Mener at kunne læse imellem linjerne, at disse 3 personer er blevet ”fyret” fordi de har noget at gøre med indberetningen til Ankestyrelsen, som startede ”Instrukssagen med Mads Larsen” der så også kostede Mads jobbet.

Det skriger til himlen, at denne kultur i kommunen ikke er optimal, da man ikke bør fyre folk fordi de siger sandheden eller indberetter til højere instanser, hvis noget er galt, og der ikke er nogen der lytter.

Ved de 3 personer som er blevet ”fyret”, noget som ikke må komme frem i lyset?

Kan kun forestille mig, at de samme dag, som de er blevet ”fyret” er blevet frataget alt der hedder computer, telefoner, internetforbindelser m.m., som kan gøre, at de vil kunne fremlægge ”beviser” i eventuelle sager der kunne belaste andre, som ikke vil kunne tåle dagens. lys.

Jeg tænker også økonomi, hvem kommer til at betale for disse beslutninger? Hvis Mads Larsen blev fyret med et års løn + diverse, så kan vi vel se frem til at disse 3 personer skal have mindst et års løn også, fordi de har gjort deres arbejde og ikke handlet ulovligt. Hvor kommer disse penge til at mangle? Er det børn og familier i Guldborgsund kommune der bliver skåret ned i støtten?

Annonce

Det skriger til himlen!

Hvis det viser sig at det kommer frem, at de er fyret pga. mistanke om indberetning til Ankestyrelsen, så er der jo noget galt. Borgmesteren og kommunaldirektøren bør træde af, da medarbejdere og borgerne i Guldborgsund ikke kan være tjent med en kommune, der bruger frygt og magt som middel for at opnå det de vil på ledelsesplan.

Vil mene, at den politiske side i Guldborgsund bør sætte sig ned og får styr på om det er den rette ledelse som er ansat til at styre Guldborgsund kommune. Dog fornemmer jeg, at der er visse politikere der har berøringsangst over for bestemte områder i den kommunale opsætning.

Har de mon fået mundkurv på?

Man kunne starte med at kigge kommunaldirektøren i sømmene og tage dem trin for trin helt ned til bestyreren på byens toilet.

Annonce

Faktisk kunne vi jo bare blive omkring kommunaldirektøren, som jo tydeligvis ikke har helt styr på hvad jobbet kræver, da der jo efterhånden ikke kan være flere dårlige sager inden han selv bør afskediges. Borgmester John Brædder er jo kommunaldirektør Søren Bondes chef, så hvem holder hånden over Søren Bonde og hvorfor?

Jeg er sikker på, at de ansatte nede på gulvet på de forskellige afdelinger nok skulle kunne udpege en dårlig leder, hvis de bliver spurgt (hvis de tør og ikke er bange for at blive fyret)

Og hvis man fra politisk side ikke tør tage kampen op med den dårlige kultur som kommer fra ledelsen, bør man nok overveje sin position i politik.

Igen, som jeg skrev i mit tidligere læserbrev: Som de øverste ansvarlige i Guldborgsund Kommune må John Brædder som borgmester, samt Søren Bonde som kommunaldirektør tage ansvar og deraf konsekvenserne, hvis flere sager dukker op, hvor folk gør deres arbejde, men bliver tvunget ud af deres job.

Guldborgsund kommune kom nu ind i kampen, find en ny vej og ret skuden op, så der ikke kommer flere nye sager frem. Det vil klæde jer at finde ud af hvor problemet opstår inden andre må gøre det for jer.

Annonce

Jeg kan anbefale at udskifte Borgmesteren og Kommunaldirektøren inden der er flere andre, som gør deres arbejde godt nok, bliver fyret.

Husk, at magt og penge ikke er alt, men det er borgerne i Guldborgsund kommune

Med venlig hilsen

Paw Hallandson

Borgmesterkandidat Nye Borgerlige Guldborgsund

Annonce

Bruntoftevej 18

4800 Nykøbing F

Mob: 21287859
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE