cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Eliten, magthaverne, censur og ytringsfrihed.

Floridas republikanske senator Joe Graters vil indføre en lov, som skal bekæmpe online censur på sociale medier.
27. januar 2020 kl. 13:15 Af Bjarke Rosenkilde

Senatoren vil næste uge offentliggøre et lovforslag, som giver Floridas borgere mulighed for at sagsøge sociale virksomheder, som censurer deres poltiske ytringer.

Meningn med tiltaget er at regulere disse virksomheders mulighed for at dække sig ind under såkaldt ”hate-speech” i deres udøvelse af politisk censur.

I modsat fald, risikerer de forkerte ytringer at blive fjernet fra de sociale medier for derpå gradvist helt at forsvinde ud af debatten.

Således, vil kommende generationer reelt risikere at blive dikteret, hvad de må mene, sige, tænke og tro, hvis IT giganterne opnår myndighed til at bestemme, hvem der må komme til orde, og hvem der ikke må, uden nogen har nogen som helst mulighed at få prøvet sin sag ved retten.

Foreløbig, lader det til, at såvel røde som blå ekstremistiske danske globalister, herunder både politikere, journalister og meningsdannere trives med, at politiske modstandere, som forsøger at kæmpe for bevarelse af ytringsfriheden udelukkes fra de sociale medier.

Skønt Grundlovssikret, er ytringsfriheden ikke bare noget vi har, men noget, der bestandigt skal slås på tromme og blæses i horn for at bevare.

Måske, vil alternative energiformer ende med at svække de store olie, - narkopenge, og slavehandelstater i tilstrækkelig grad til, at deres håndhævelse af sharia i både religiøs og i statsform, gradvist skrumper ind.

Imens, vi holder fanen højt i sagens interesse, må vi håbe, at fortalere for lov og ret under alle omstændighederr ender med at vinde kapløbet i sidste ende.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat og Leder Storkreds Sjælland, for Stram Kurs

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev

27012020
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06