cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Er pool-huse noget fanden har skabt?

JA, hvis de bliver placeret de forkerte steder som fx ved stranden ved Marielyst Ferieby eller på Pimpernelvej på Marielyst.
07. februar 2021 kl. 19:21 Af Helle Pedersen

De 10 store pool-huse spiller slet ikke sammen med de bestående små ensartede huse i området. De 10 pool-huse er en skamplet på den ellers skønne kyststrækning. At fælde alle træerne og nedlægge en helt fantastisk legeplads og naturområde for børn og voksne i området er ubegribeligt.

Men det stopper desværre ikke med 10 store pool-huse ved Marielyst Ferieby. På Pimpernelvej på den anden side af Marielyst Ferieby, har Guldborgsund Kommune også her set stort på, hvad der passer ind i et område og hvilket natur- og kulturmiljø borgere ønsker på Marielyst. Her får beboerne ”glæde” af endnu et pool-hus på over 300 m2, der slet ikke passer ind i området, hvor de øvrige huse er helt almindelige klassiske sommerhus, der klæder hinanden i stil og udtryk.

Ofte tager folk i deres sommerhuse for at hygge sig og slappe af i weekender og ferier. De skal ikke være naboer til store udlejningshuse, hvor man nok ikke i samme grad hygger om området og omgivelserne. Pool-huse ligger op til "fest og ballade", hvilket ikke er det størstedelen af de folk der investerer i sommerhuse kommer efter på Marielyst – det er naturen, stranden og den friske luft.

Giv tilladelse til pool-huse på et område, hvor husene ligger samlet og kan ”klæde” hinanden.

Man kan have mange meninger om sagen, men at tilladelsen til opførelsen af de 10 pool-huse tilmed er ulovlig gør sagen endnu mere forargelig. På Pimpernelvej er lokalplanen heller ikke overholdt. Hvad sker der?

Annonce

Jeg er træt af kommuner og politikere, der kun har økonomisk vækst for øje på bekostning af naturen og de kulturmiljøer, der findes. Det jo derfor vi kommer på Marielyst - for naturen og det særlige miljø.

Kære politikere og forvaltere i Guldborgsund Kommune - Stop arrogancen og lyt til hvad der er af ønsker for vores fælles Marielyst. I må til lommerne og betale erstatning til ejerne af grunden i Marielyst Ferieby og på Pimpernelvej. Regningen må videreformidles til kommunens rådgivere, der må være erstatningsansvarlige for deres fejlslagne rådgivning, som I påstår er sket - alt andet vil være utilstedeligt.

Med venlig hilsen

Helle Pedersen

Poppelvej 2A
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vinterferie med familien 22. februar 2021 kl. 09.44

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Billetten til vores verden 21. februar 2021 kl. 12.54

AF: PER HØYEM

Granfeltsgård 18. februar 2021 kl. 14.31

AF: PAW HALLANDSON

Skanlux sommehusene på Marielyst 15. februar 2021 kl. 20.24

AF: JOHN WENNERWALD

Din region er foran 14. februar 2021 kl. 20.59
ANNONCE