cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Er vi til grin?

Som borger i Region Sjælland føler jeg mig meget til grin. Hvorfor skulle jeg stemme på Heino Knudsen? Masse fyringer på sygehusene, et læge system der ikke fungere. Nordic Medicare som ikke fungere for folk med kroniske sygdomme. Man er stolt af at have sat medicin forbruget ned, men hvad med alle os der har fået det dårligere, fordi vi ikke kan få medicin. Det kan ikke være et tal der afgør om man kan få medicin, det skal vel være behov, det er det ikke. Hvad gør Regionen ved det? INTET. I ved ikke hvad der sker i den virkelige verden. Problemer med buskørsel, hvor i melder noget ud og så bliver det noget andet. Hvordan synes i selv det går.
24. oktober 2018 kl. 13:05 Af Jimmy Rasmussen

I giver regeringen skylden for alt, det kan der da være noget om, men hvad skal vi så med Jer i Regionen. Der er masser penge i vores samfund, men vi bruger dem ikke rigtigt. Det bliver ringere og ringere, og vi er et velfærdssamfund.

Venlig hilsen

Jimmy Rasmussen

Hagelundsvej 10

4970 Rødby
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22