cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Et frisk pust

Indsættelsen af den nye amerikanske præsident Joe Biden var et frisk pust. Alene den højtidelige ceremoni var en fornøjelse at se og det fører tankerne hen på fornyelse.
24. januar 2021 kl. 22:49 Af John Wennerwald

Samarbejde, forudsigelighed og ordentlighed er tilsyneladende nøgleord for den 78- årige mand.

Bidens første handling var underskrivelse af 15 dekreter, hvoraf flere af dekreterne trækker Donald Trumps beslutninger tilbage. Blandt andet skal USA igen tilbage i Paris-klimaaftalen og forpligte sig til at være med til at reducere udledningen af drivhusgasser og ad den vej modvirke klimaforandringerne. Derudover har Biden besluttet, at USA fortsat skal være medlem af WHO-verdenssundhedsorganisationen.

For vores lille land er det godt, at USA igen går ind for internationalt samarbejde og med ambitionen om at gå i front og handle med et godt eksempel.

Biden sørger for, at der blæser nye vinde over Atlanten. Det tegner allerede godt for det internationale samarbejde - også selvom alt andet end Trump ville være en forbedring.

John Wennerwald

Annonce

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45
ANNONCE