cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Farvel-færd til højre og venstre.

Det er da udmærket, at borgmester John Brædder omsider kryber til korset og siger det som det er, nemlig at der ikke er råd til den velfærd, som politikere og medier op til valg ellers smiskende og leflende, traditionelt lader som om, der er råd til i lange baner; for det forholder sig nemlig således, at en 73 årig kræftpatient kan få hjemmehjælp en gang hver fjortende dag ofte a ca syv minutters varighed, imens en gigtplaget 80 årig dame skal skæres i den midlertidige hjælp, hun for nyligt har fået.
03. november 2019 kl. 21:30 Af Bjarke Rosenkilde

En 66 årig bronkitis, astma og KOL patient vurderer man med et par øjeblikke ikke er værdig til hjemmehjælp, imens en dame sidst i halvfjerdserne kun aller nådigst kan få hjælp til at få skruet låget af juice kartonen; idet denne assistance ikke fremgår arbejdsbeskrivelsen.

Det er et spændende spørgsmål, om de øvrige 28 medlemmer af Guldborgsund Kommunalbestyrelse valgt for Socialdemokratiet, DF, SF, EL, Venstre tør gå til valg på en lignende realistisk baggrund.

Det gør det desto mere interessant at høre folketingsspolitikernes - også de lokales- forklaring på, hvorfor det forholder sig sådan at skatten ikke er blevet sænket; for det skinner jo ikke ligefrem igennnem de smukke ord og løfter om velfærdsstaten, at de smægtende ord og gyldne løfter reelt dækker over en ruin, eller at nogen med økonomisk indsigt må vide dette.

Den slags lyver politikerne vel ikke overfor borgerne om, gør de?

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat for Stram Kurs

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04