cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Fejø skole står til lukning

Fejø skole står til lukning - En sand katastrofe
07. december 2021 kl. 22:38 Af Linda Sommer

Det var chokerende læsning, at Horslunde Realskole af økonomiske årsager ser sig nødsage til at lukke Fejø Skole med udgangen af januar måned 2022. Jeg kan undres over tidspunktet og det korte varsel. Nok den eneste julegave, som en børnefamilie og øboerne på Fejø ikke havde ønsket sig.

Netop med afsæt i pasningsmuligheder og en skole for de mindste, har man hentet erhverv og 2 læger til Fejø. Dette kunne have været et stort tema i valgkampen. Det har det altid været for mig, og Lokallisten Lolland. Livet på vores øer, det øerne giver tilbage til kommunen er helt unikt. Jeg håber, at der er andre end Lokallisten Lolland, som kan se potentialet i børnepasning og skole, som en bosætnings- og erhvervsstrategi for Fejø. Jeg håber, at de politikere, som i valgkampen proklamerede, at de ville det bedste for vores øer, nu viser, at der ligger handling bag deres udtalelser. Kære vælgere, I får lige nøjagtig det I har stemt på og for.

Lokallisten Lolland vil gerne bidrage til kampen for at bevare børnepasning og skoletilbud på Fejø.

Linda Sommer, Lokallisten Lolland

Klostergade 14, 4930 Maribo

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39
ANNONCE