cookie-og-privatlivspolitik

Debat

For eller imod EU

Så kom plakaterne til EP-valget op i lygtepælene. Det er et utroligt vigtigt valg, vi skal til den 26. maj. Vi skal vælge 14 danske politikere, som skal repræsentere Danmark i Europaparlamentet.
05. maj 2019 kl. 21:05 Af John Wennerwald

Valget er vigtig, fordi spørgsmålet ikke længere er om Europaparlamentet har magt til at ændre din hverdag – men hvordan EU bruger sin magt til at påvirke din hverdag.

De danskere vi vælger til Europaparlamentet er bl.a. med til at udstikke rammer for beskæftigelse, sociale forhold, energiområdet, brug af kemikalier i legetøj, mad og meget andet.

Er du for eller imod EU? Det er det første spørgsmål, du kan stille. Heldigvis har det britiske Brexit fået mange danskere til at ønske, at Danmark bliver i EU. Erkendelsen er, at vi som et lille land, vil få svært ved at handle på egen hånd og derfor er det mest fordelagtigt at være med i fællesskabet.

Særligt beskæftigelsesområdet er et område, som er meget vigtigt for Marianne Vind, Europaparlaments-kandidat for Socialdemokratiet og nuværende næstformand i HK-Privat. Så hvis du ønsker at bevare den danske model, bekæmpe social dumping og stoppe dårligt arbejdsmiljø, ja, så er valget let.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53