cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Forkert spareforslag

Nu vil man i Lolland Kommune spare vores frivilligkoordinatorer væk, hvad tænker I dog på. Vores koordinatorer sørger for over 1000 frivillige hjælper vores ældre til at få et frisk input i en til mange gange ensom og trist hverdag ved udflugter, indkøb og mange arrangementer m.m. Jeg har været frivillig chauffør på Bøgevænget i Holeby i ca. 10 år og det er en stor fornøjelse at se, hvordan vores ældre medborgere nyder at deltage i de mange arrangementer de 40-50 frivillige arrangerer laver for dem.
27. september 2018 kl. 12:37 Af Jørgen Kjær-Pedersen

Nu skal der spares, hvad tror byrådet der sker, der bliver formentlig stop for de frivilliges indsats - og de gør det gratis -. Det der spares i nuet, bliver mangefold dyrere i form af øget personale til at varetage de ting de frivillige gør gratis i dag.

Hvorfor ikke spares, hvor der spares kan. I Errindlev og Fuglse står 9 ældreboliger tomme i dag og det har de gjort i ca. 10 år, hvor de skulle have revet ned. Udgift pr. md. ca. 4000,- kr.

Jeg er også vidende om, at det samme gør sig gældende i Horslunde og Birket, hvor der er 14 lejemål, hvoraf 2 er beboet og 8 står til nedrivning. skulle også have været fjernet for mange år siden. Udgift pr. md. ca. 4.800 kr. Der står formentlig flere ældreboliger tomme rundt omkring i Lolland Kommune som skulle have været fjernet. Tænk på hvad det koster om året.

Tænk Jer om. I bliver forhåbentlig også ældre og skal l ældrebolig eller på plejehjem og kan nyde godt af de frivilliges indsats.

Lad vores frivilligekoordinatorer være i fred til stor glæde og gavn for vores ældre medborgere.

Med venlig hilsen

Jørgen Kjær-Pedersen

Sønderhøj 28,

4960 Holeby.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27