cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Frihed til selv at vælge skoletilbud

Ved skoleindskrivning, da gør forældre sig mange overvejelser for deres barns fremtid. Disse overvejelser skal kunne gøres ud fra muligheden for frit at kunne bestemme, hvor ens barn skal gå i skole.
24. marts 2021 kl. 19:40 Af Linda Sommer

Med frit skolevalg vil konservative give forældre og elever mulighed for at vælge den skole, der passer til deres ønske. Bliver en skole valgt fra, da ligger der en opgave i at få afdækket, hvorfor en bestemt folkeskole bliver valgt fra. Der ligger en opgave i at handle og tage ansvar for, at en indsats bliver gjort.

Når et skoleønske ikke imødekommes, forstår jeg godt de forældre, der ikke kan sig selv i det alternativ, som de bliver tilbudt. Hvad ville du selv gøre?

33 % af de lollandske børn går på privatskoler. Et valg mange forældre træffer, måske fordi der er stor uro på skoleområdet. Det startede med inklusionen, reformer og skoledage båret igennem af vikarer og manglede synlig / nærværende ledelse. Et skoleområde, hvor der kan arbejdes med et bedre arbejdsmiljø for både elever, lærere og pædagoger. Et skoleområde, hvor børn med særlige behov, skal gribes og støttes ind i et skoletilbud, som det enkelte barn kan profitere af. Konservative står for selvstændige matrikler, med selvstændig ledelse og skolebestyrelse. Begrænser man forældre og elevers frihed, da koster det på valget af den kommunale folkeskole.

Linda Sommer

KV21 kandidat for konservative

Annonce

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00
ANNONCE