cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Frivilligt socialt arbejde i Guldborgsund kommune

Coronaen er nu ved at være slut, og de sidste restriktioner bliver afskaffet den 10 september 2021. Corana sygdommen bliver så, efter min vurdering, en sygdom som må sidestilles som influenzaen. Den kan man holde i ave ved vaccination.
11. september 2021 kl. 09:06 Af Tom Ahlqvist

Det frivillige arbejde skal nu igang og Ældre Sagen i Nykøbing F/Sydfalster vil starte op med arbejdet på vores plejehjem. Her er tale om ca. 300 frivillige der stiller sig til rådighed med det arbejde, som de er rigtig gode til.

Det er meget vigtigt, at Guldborgsund kommune er klar til at holde hånden under dette arbejde. Det er hjælp til selvhjælp.

På vores plejehjem bliver der bla.a arrangeret Søndagscafeer med forskellig underholdninger arrangeret af de frivillige ildsjæle. Det er arrangementer for alle borger i kommune, også for ikke medlemmer af Ældre Sagen.

Der bliver betalt for det man nyder og fortærer. Underholdningen bliver betalt af arrangøren.

Plejehjemmenes caféer har efter Coronaen nu vist sig at være usmidige og ikke i stand til at samarbejde omkring disse arrangementer med fare for, at Ældre Sagen må aflyse, og de at ikke kommer i gang igen. Det vil være en katastrofe for vores ældre medborgere.

Annonce

Det frivillige sociale arbejde i vores kommune, skal understøttes og det uanset om det foregår i privat eller offentligt regi som f.eks Ældre Sagen, Broen mv, så skal det støttes med al kraft. Det er simpelt hen “hjælp til selvhjælp”.

De Konservative i Guldborgsund vil understøtte det frivillige arbejde i det kommende byråd. Stem på liste C.

Tom Ahlqvist

Byrådskandidat liste C

Guldborgsund.

Annonce

Cypresvej 18, Marielyst,

4873 Væggerløse
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN STÆVNGAARD

Historisk øjeblik venter! 27. september 2021 kl. 11.47

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35
ANNONCE