cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031

Jeg har haft det held at følge Guldborgsund kommunes satsning på Marielyst. Man så at her var potentiale til at udvikle turismen og dermed erhvervslivet på og ved “Danmarks bedste badestrand”. Der blev lavet en meget ambitiøs helhedsplan og man gik igang. Det dejlige torv blev individet og luften gik ud af ballonen. Det blev valgår og nye udvalg med nye formænd kom til og pludselig blev helhedsplanen stort set glemt.
17. april 2019 kl. 10:06 Af Tom Ahlqvist

I budget år 2018 blev der afsat 1,5 mil kr til videreudvikling af mindre projekter i helhedsplanen. Der blev afholdt møde i april mdr 2018 og en plan blev vedtaget. Da året var gået var der stadig intet sket, og her i skrivende stund står det stadig i det uvisse, hvad disse 1,5 mill kr skal bruges til. Det må antages at det nok ikke er til udvikling af Marielyst.

Det er her jeg undres. Der er nu brugt ca 25 mill kr på at lave det nye dejlige torv, og der er en helhedsplan for området som der stadig kunne arbejdes videre med. Der er ikke i den nye kommuneplan nævnt et eneste sted om at fortsat udvikling af området med fokus på helhedsplanen. Det virker ikke klogt, at begynde en sådan satsning, turisme og erhverv, og så lægge det dødt i efterfølgende overordnede planer. Der skal lyde en opfordring herfra til at fortsætte den begyndte satsning. Jeg er sikker på, at det vil gavne vores kommune økonomisk på sigt i øget tilstrømning af turister.

Tom Ahlqvist
Cypresvej 18,
4873 Væggerløse
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BALTHAZAR RODRIGUE NZOMONO-BALENDA

Sælg Grønland Nu, For Fanden! 21. august 2019 kl. 18.04

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47