cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hastværk med industrianlægget ved Vennerslund

Før høringssvarene er offentliggjort, og der er lavet en hvidbog, sender man bare projektet videre. Som man kan læse i invitationen til informationsmødet den 28 september på Højmøllekro: ”Guldborgsund Kommune har offentliggjort forslag til kommuneplantillæg og lokalplan med tilhørende VVM-redegørelse vedrørende opstilling af vindmølleprojekt og solcelleprojekt Vennerslund Energi- og Naturpark.” Det er arrogance, der vil noget, eller rettere sagt man er fuldstændig ligeglad med, hvad der står i høringssvarene. Man har åbenlyst allerede lagt en plan for det videre forløb som man tilsyneladende holder sig stramt til. Hvis man en anden gang gerne vil give indtryk af, at man ønsker en dialog, så var det måske en ide med en lidt mere fleksibel plan så man i det mindste kunne give det indtryk, at man læste høringsvar før man hastede videre.
15. september 2020 kl. 21:07 Af Henning Abildgaard

Men det kan jo være, at der fra kommunens administration er givet carte blanche til, at man skal få en dårlig sag overstået, så hurtigt som muligt.

Men det er i det mindste noget, at staten sørger for at informere om forløbet gennem e-boks, da kommunens hjemmeside er blottet for information om dette. Eller også er det gemt så godt af vejen, at de er sikre på, at ingen kan finde det.

Det fremgår af invitationen, at man skal søge erstatning senest den 23. november kl. 23.59. Lidt bizart, da det ikke er sikkert, at projektet er vedtaget på det tidspunkt, eller nogensinde bliver det??!!

MVH

Henning Abildgaard

Annonce

Virketvej 46

4863 Eskilstrup
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34
ANNONCE