cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Helhedsplaner og disses proces.

Det er en fornøjelse at følge den indledende proces vedrørende helhedsplanen for havnen i Nykøbing F. Der er mange visionære ideer, der kommer til torvs her, og alle har frit spil i denne leg.
18. oktober 2021 kl. 13:10 Af Tom Ahlqvist

Jeg har tidligere været en del af følgegruppen omkring Marielyst Helhedsplan. Det var for mig personligt en givende og lærerig proces. Undervejs gav det håb om nogle fantastiske projekter, som pludselig af den ene eller anden grund ikke blev udført eller ændret til en billigere udgave. Uanset giver en sådan plan altid udvikling og har også gjort det på Marielyst, selv om vi nu 10 år efter start endnu ikke er nået i mål, og om vi gør det, er tvivlsomt.

Under alle omstændigheder har det givet udvikling, øget turisme og flere arbejdspladser til området og dermed velstand til vores kommune.

Der skal derfor arbejdes videre med den store visionære plan for Nykøbing F. Havn. Det vil være til gavn, at der kommer nye politiske øjne på et sådant projekt. Det er rigtigt fint, at det er søsat i det gamle byrådsregi, og jeg er sikker på, at projektet vil udvikle sig yderligere med nye politiske øjne rettet mod det, som KV21 giver garant for, nemlig valg af nye byrådsmedlemmer og dermed friske øjne og holdninger.

Det Konservative Folkeparti i Guldborgsund vil arbejde for denne udvikling, der øger arbejdsudbuddet, turismen, bosætningen og ikke mindst for os borgere, der bor i kommunen. Vi ser dog p.t. i lyset af det lige vedtagne kommunale budget ikke muligheder for, at kommunen kan finansiere projektet, så der skal satses på private investorer.

Stem derfor på Liste C og gerne personligt.

Annonce

Tom Ahlqvist

byrådskandidat liste C, nr. 12.

Cypresvej 18, Marielyst
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06
ANNONCE