cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Hvor er vi heldige i Guldborgsund

Engang i september i år besøgte jeg på eget initiativ "Den Sociale Virksomhed" på Københavnsvej 5 i Nykøbing F.
10. november 2018 kl. 16:03 Af Lilli Rutherford

Årsagen var, at jeg længe havde beundret de fantastisk flotte klinker/sten, som viser vej både i Nysted, hvor jeg bor og i Nykøbing Falster. Bravo for det fine arbejde, som brugere og ansatte har lavet, hvilket også er til stor glæde for os andre borgere i kommunen.

Jeg fik drukket flere kopper kaffe sammen med nogle brugere og snakket med dem om de aktiviteter, de har mulighed for at beskæftige sig med i den sociale virksomhed. Brugerne kommer om morgenen og vender tilbage til deres opholdssteder om eftermiddagen. Jeg kendte endda nogle af brugerne, som jeg ser til daglig i Nysted.

Jesper, som er bruger, tilbød at vise mig rundt i resten af virksomheden, som indeholder blandt andet kreativt værksted med syning, strikning osv, kaffestue, massagerum og andre lokaler. Tak for din venlighed Jesper, den satte jeg stor pris på.

Bag virksomheden er der en ret stor fabrik, som fabrikerer alt muligt i jern, og det købes af virksomheder rundt om i Danmark.

Der foregår sikkert mange andre aktiviteter i Guldborgsund Kommmune, som jeg ikke har opdaget endnu, men så har jeg noget at glæde mig til.

Lilli Rutherford

Ny Østergade 21

4880 Nysted

telefon 51338751
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nej til eksperimenter 26. maj 2019 kl. 22.46

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05