mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Indvielse af den forskønnede Stubbekøbing havn.

Guldborgsund kommune har besluttet, at skabe et bedre og smukkere havnemiljø i Stubbekøbing.
01. maj 2018 kl. 13:48 Af Torben Buhl

Det er længe blevet annnceret, at indvielse af det renoverede anlæg og nyskabelserne skulle ske den 1. maj. Det må derfor betegnes som en skandale, at entrepernørene langtfra er færdige med arbejdet.

Der er folk, der forsøger et drive en forretning på havnen og dermed skabe lidt liv i en døende by. Disse mennesker er ilde stillet, når Deres forretning er omringet af en byggeplads, på et tidspunkt af året, hvor publikum begynder at søge disse forretninger.

Hvis entrepernørene ikke magter at løse en opgave, skal de afholde sig fra at påtage sig den, "men det er jo kun Kommunen vi arbejder for og de har ikke råd og mandskab til at følge arbejdet og derfor brokker de sig ikke!"

Forskønnelse af havnen i øvrigt.

Det er ufatteligt, at DGL har deres navn på siloen. Den er så misligholdt, at det må være en meget dårlig reklame for firmaet. Tag en tur til Næstved og se på siloerne der!

Torben Buhl
Ore Strandpark 17
Ore Strand
4850 Stubbekøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: OLE FOG

TAK til sygehuset i Nykøbing F. 13. august 2018 kl. 13.48

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsplatformen i Region… 12. august 2018 kl. 23.17

AF: LINDA SOMMER

Hjertelig tillykke Fejø 10. august 2018 kl. 12.39

AF: ASTRID GRAUGAARD JEPSEN

Kære bilister 08. august 2018 kl. 19.49

AF: AGNES LANGBALLE

Kommentar til: En skændsel 08. august 2018 kl. 12.00