cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Indvielse af den forskønnede Stubbekøbing havn.

Guldborgsund kommune har besluttet, at skabe et bedre og smukkere havnemiljø i Stubbekøbing.
01. maj 2018 kl. 13:48 Af Torben Buhl

Det er længe blevet annnceret, at indvielse af det renoverede anlæg og nyskabelserne skulle ske den 1. maj. Det må derfor betegnes som en skandale, at entrepernørene langtfra er færdige med arbejdet.

Der er folk, der forsøger et drive en forretning på havnen og dermed skabe lidt liv i en døende by. Disse mennesker er ilde stillet, når Deres forretning er omringet af en byggeplads, på et tidspunkt af året, hvor publikum begynder at søge disse forretninger.

Hvis entrepernørene ikke magter at løse en opgave, skal de afholde sig fra at påtage sig den, "men det er jo kun Kommunen vi arbejder for og de har ikke råd og mandskab til at følge arbejdet og derfor brokker de sig ikke!"

Forskønnelse af havnen i øvrigt.

Det er ufatteligt, at DGL har deres navn på siloen. Den er så misligholdt, at det må være en meget dårlig reklame for firmaet. Tag en tur til Næstved og se på siloerne der!

Torben Buhl
Ore Strandpark 17
Ore Strand
4850 Stubbekøbing
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00