cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Kæmp for alt, hvad du har kært, også til hverdag.

Den gudsgivne koran indeholder følgende:
01. maj 2020 kl. 09:59 Af Bjarke Rosenkilde

1. for 1/3 dels vedkommende opskrifter på hvorledes de vantro skal rådne op i helvede.

2. En anden trediedel handler i detaljer om, hvorledes de underkastede skal leve deres liv.

3. I øvrigt er der dødsstraf for frafald fra islam.

Hvordan velbegavede og veluddannede mennesker kan undgå at vide den slags, kan man blive ved at undre sig over, ikke mindst fordi det lader til at være et hæderstegn, mange smykker sig med.

Uden åbenbart at være klar over, at vi de sidste 500 år har haft Det Nye Testamente som kompas, nævner mange, nærmest glædesstrålende, at Biblen også er fuld af forfærdeligheder, hvorfor forskellen på dem, islams tapre sønner og ærbare døtrer og os demokrater i virkeligheden ikke skulle være så meget større end den er til at overse.

Iført den påstand, at vi er lige onde, og den mere overbærende tilføjelse, det er vi jo slet ikke i virkeligheden, overser man i sin godhed for at opnå konsensus fuldstændig, at islam på en gang er både religion og politik; imens vi demokratiske kulturkristne netop skelner imellem på den ene side Guds Rige og på den anden Kejserens Rige.

I øvrigt står der i Det Nye Testamente, jeg husker i øjeblikket ikke hvor, at man ikke skal regne med, at vor Herre skænker os vore fjender på et sølvfad.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Ellehammersvej 13 B

4840

Nørre Alslev.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53