cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Kære bilister

Hermed en høflig opfordring. Hvis du ser et menneske der tomler på vejene på Lolland, så hold ind og spørg om I skal samme vej. I sommers søgte jeg lift fra Tårs til Kragenæs og endte med at gå 20 ud af 26 kilometer. Min rejsefælle og jeg måtte sove på en mark og nåede først færgen til Fejø dagen efter. Bevares, fodtøjet fejler ikke noget, men skænk os tomlere en venlig gestus, når den offentlige transport ikke går om aftenen og tidligt på morgenen. Hvis du ikke ved hvordan, så prøv at tage til Fejø - her kan man spørge på vejen og færgen, og det hænder endda at en venlig bilist selv henvender sig med tilbud om et lift.
08. august 2018 kl. 19:49 Af Astrid Graugaard Jepsen

Jeg er kommende tilflytter på Fejø og har boet her størstedelen af min tid siden oktober, derfor kender jeg ikke Lolland så godt endnu. På den lange gåtur havde jeg god tid til at tænke over, hvad der mon holder Lollændere tilbage fra at invitere et fremmed menneske ind i sin bil, for ingen andre steder i landet har jeg haft så svært ved at blive samlet op. Det kan da næppe være praktiske omstændigheder, der forhindrer et lille stop på et par minutter. Er du måske en lille smule bange for at gøre noget du ikke er vant til, for et menneske der ikke ligner dig selv?

Astrid Graugaard Jepsen
Herredsvej 245,
4944 Fejø
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43