cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Kapacitetstilpasning i dagtilbud

Når man arbejder med en kapacitetstilpasning på børneområdet i Lolland kommune, da er det for konservative vigtigt, at man tager afsæt i det enkelte individ og skaber gode pædagogiske rammer, der imødekommer det enkelte barns behov, for at skabe en god trivsel.
12. januar 2021 kl. 20:39 Af Linda Sommer

Vi finder ikke, at det særligt skal tilstræbes, at der skal være en ensartethed i de fysiske rammer, der tilbydes børn i dagtilbud, da netop mangfoldigheden i et tilbud kan give nogle gode og forskellige pædagogiske kvadratmeter, der kan ramme bredere i de ønsker, som forældre måtte have til deres barns dagtilbud. Dagtilbud på Lolland behøves ikke ligne et dagtilbud på f.eks. Vesterbro. Når et dagtilbud skal bedømmes, da finder vi det interessant, når man ser på herlighedsværdien af stedet. Vores tilbud skal have en standard, så loven overholdes, og det er et sundt sted at være.

Vores dagtilbud må godt afspejle, at vi har en pragtfuld natur omkring os. Derfor værner vi om vores skovtilbud.

Det vil give god mening, at man har en søskendegaranti, og man bør have øje for ”det sociale indeks” i et dagtilbud, så der er et match mellem personale og børneantal.

Konservative følger sagen med stor interesse.

Linda Sommer

Medlem af konservative Lolland

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39