cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Klar til valget

Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, De Radikale og Dansk Folkeparti har haft samlet kærnetropperne til årsmøder i weekenden.
19. september 2021 kl. 22:41 Af John Wennerwald

Nogen har haft mere ro end andre og nogen har følt mere medvind end tidligere.

På Socialdemokratiets kongres var der mange gode toner fra Statsminister Mette Frederiksen. Fx arbejdes der på at løsne centraliseringen og skabe en bedre balance mellem land og by. Hun slog fast, at der skal endnu mere fart på den grønne omstilling i Danmark. En melding der uden tvivl kommer til at påvirke den verserende forhandling om landbrugssektorens udledning af CO2. Konkrete og bindende mål kan blive nødvendig måtte man forstå.

Fælles for alle årsmøderne er, at vi nu har samlet tropperne og skærpet profilen henimod kommunalvalget den 16. november.

Socialdemokratiet er absolut klar med gode kandidater, som vil sætte dagsordenen op mod valget. Nye friske kræfter og erfarne folk. Fornyelse og stabilitet, kan man sige.

Der er mange mærkesager, som skal skubbes frem i bussen og drøftes. Der skal nye løsninger til i den kommende valgperiode.

Annonce

Med årsmødernes afslutning er der nu nedtælling til valget.

God kamp til alle.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

Annonce

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02
ANNONCE