cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Kofoedsminde og Lolland Kommune

Kofoedsminde og Lolland Kommune
01. februar 2019 kl. 10:19 Af Daniel Blak Pedersen

Med regeringens udspil til sundhedsreformen, tyder alt på at regionerne nedlægges, og en række specialinstitutioner skal således have en ny ”ejer”. I den forbindelse er der en række lokale arbejdspladser i spil, da Kofoedsminde i Rødbyhavn er en del af de specialinstitutioner.

Kofoedsminde er en af områdets største arbejdspladser, med over 400 stillinger på selve matriklen, for ikke at tale om de affødte arbejdspladser i Lolland Kommune, alt fra købmand til håndværker. Derfor er det knaldhamrende vigtigt, at Kofoedsminde forbliver i Rødbyhavn.

På Sydlolland har vi gennem årene set, at der er blevet længere og længere mellem arbejdspladserne, desværre, og derfor er det også vigtigt at byrådet aktivt tager ejerskab af den store institution.

Jeg vil således foreslå, at såvel borgmester som viceborgmester tager ”Nej-hatten” af, og tager lokalt ejerskab og ansvar for over 400 lokale stillinger. Risikoen for at andre kommuner byder ind på opgaven, og at institutionen således er tabt for vores landsdel, er til stede, og personligt mener jeg ikke, at vi har råd til at miste så styr en arbejdsplads på Sydlolland.

Så Kære Holger og Henrik, på med ”Ja-hatten” og sig ja tak til at sikre lokale arbejdspladser.

Annonce

Med venlig hilsen

Daniel Blak Pedersen

Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti på Lolland

Nyvej 2

4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23
ANNONCE