cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Lad os få feriepengene

Dansk økonomi skal op i gear igen efter den første nedlukning af Danmark. Kickstarten af økonomien bør bl.a. indeholde vores indefrosne feriepenge, som er et rigtigt godt middel til at få danskerne til at gå ud og bruge penge.
14. juni 2020 kl. 21:45 Af John Wennerwald

På grund af den nye ferielov bliver feriepenge for 100 milliarder kroner nu sat ind på en fond i stedet for lønmodtagerkonti. Det er i øjeblikket aftalt, at de penge først skal udbetales, når vi en dag går på pension.

Feriepengene er gode at bruge, for hvis alle de opsparede feriepenge sendes ud, så har Dansk Erhverv og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd vurderet, at det vil skabe ca. 30.000 arbejdspladser.

Når de øvrige hjælpepakker til virksomheder udfases her i den kommende tid, så er feriepengene absolut en tiltrængt hjælpende check til de mennesker, som allerede har eller står til at miste deres job.

De forskellige politiske partier har været fremme med flere forskellige tiltag, som kan få sparket vores forbrug i gang - så mon ikke dette forslag om at sende pengene ud kan vinde gehør? Det koster jo ikke staten noget!

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23