cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Lukning af Dannelunde institutionerne/Usandheder og manipulation

Den 04.05.2019 bragtes en artikel i forbindelse med Socialdemokratiets forslag/trusel om lukning af Dannelunde skole, med stærkt forhånende og upræcist faktuelt indhold, under overskriften “For få elever til at fylde skolen”. Som genmæle til de urigtige og forhånende udtalelser fra den unge lokalpolitiker Kasper Roug der citeres i artiklen, skriver undertegnede, i vrede, dette på vegne af alle forældre, børn og beboere der dagligt, og med glæde, benytter Dannelunde børnehave, SFO og skole.
16. maj 2019 kl. 14:27 Af Steen Bahnsen

1) At man vil indføre en ny skolestruktur før den tidl. aftale er løbet ud, og dermed opfinder en “kunstig” udgiftspost på budgettet, er helt lokalpolitikernes egen skyld. Man kan enten bare lade være med at ændre på den eksisterende aftale, finde en bedre og mere harmonisk løsning*) eller søge de midler man på denne måde mener man får brug for, andetsteds. De penge man vil spare for at kunne ansætte flere mellemledere i kommunen (ca. 3.8 mill. svarende til ca. 0,7% af kommunens samlede regnskab), kan man utvivlsomt finde mange andre steder, i en kommune der havde et overskud på 118 mill. i 2018.

*) F.eks. findes der en alternativ løsning, udarbejdet af ansvarlige, seriøse lokale mennesker, der kan imødekomme de behov (+ mere til) der altså kræves flere penge til. Det hele kan, kort og godt, løses ved at man flytter elever rundt på de skoler der allerede ér; at man fordeler dem på en sådan måde at alle skoler og klasser har et anstændigt elevtal (at man altså ikke overfylder dem som man gør med det nuværende forslag). Men denne løsning har man ikke engang ville kommentere på fra kommunens side!!! Den rette løsning er udelukkende et spørgsmål om GOD VILJE - intet andet! Og den har kommunen tilsyneladende ikke...!

2) Kasper Roug udtaler med en udtalt hån, en trampen på folk der allerede ligger ned, at der skulle “løbe 25 elever rundt på skolen til næste år og lege skjul”! Mage til drenget, lavstammet flabethed skal man, ved Gud, lede længe efter! Og så fra en lokalpolitiker der drømmer om en plads i folketinget! SANDHEDEN ER DENNE: I skoleåret 2018-19 var der 64 elever indskrevet på selve skolen og 23 børn i børnehaven (som man "glemmer" at nævne man også vil lukke!) - altså 87 berørte børn ialt (+i øvrigt alt personale)! Til næste år er der pt. indskrevet, alene på skolen, 49 elever. De “manglende” har, for en stor del af frygt for fremtiden, taget andre valg, men ikke af god vilje! KUN fordi vores lokalpolitikere truer dem og deres børn!

Der er desuden ca. 40 børn der potentielt/aldersmæssigt set, hvis betingelserne var anderledes, kunne gå på selve skolen.

Man har, meget sigende, ikke fundet det ulejligheden værd, at undersøge hvorfor nogle har valgt at sætte deres børn i f.eks. lilleskoler eller privatskoler, og hvordan man evt. kan få dem tilbage - hvilket mange gerne ville, hvis de følte de havde et valg. Dette sandsynligvis fordi alle pile vil pege tilbage på kommunens manglende ansvar for vedligeholdelsen af skolen i Dannemare - både på lederniveau, i budgetstyringen og på den fysiske vedligeholdelse. For også her har kommunen svigtet totalt!

Vi har, i denne sag, efterhånden set så mange usandheder og selvmodsigelser fremført af specielt den unge repræsentant for Socialdemokratiet ved navn Kasper Roug, at vi korser os! Han har absolut ingen hverken evner eller god vilje, til at løse opgaven på en anstændig måde. Det er af ENORM VIGTIGHED at dette bliver kendt af alle her på Lolland - og at man tager konsekvensen og støtter os i Dannemare, som risikerer at gå ned som landdistrikt, og at man IKKE giver sin støtte til en “mand” (og hans parti) der forsøger at løbe om hjørner med sandheden - som manipulerer og bringer “fake news” i medierne! STOP HAM! Ham er ikke værdig til sin rolle! Han og hans parti får Lolland til at knække over!

Steen Bahnsen
Græshavevej 60
4983 Dannemare
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58