cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Mange med noget i blodet

Det var skræmmende læsning i FT d. 18.3 om færdselspolitiets kontroller omkring Maribo og Holeby onsdag eftermiddag. Omkring os i trafikken kører folk rundt i narko- og alkoholpåvirket tilstand. Det sløver deres reaktioner og handlinger i trafikken, hvilket kan ende, som en tragedie for dem, det går ud over, og for de påvirkedes egen familie.
18. marts 2021 kl. 21:59 Af Linda Sommer

Dette er et øjebliksbillede af en onsdag i trafikken. Hvad så med dem, der sidder derhjemme eller hos en ven? Hvad med alle dem, der undslap politiets opmærksomhed denne dag? Hvad med alle dem, der ikke siger ”stop” til en påvirket, der kører afsted?

Jeg bekymrer mig om alle de børn, der lider under at have forældre, som er påvirket og ikke evner forældreskabet. I disse hjem, sker ofte grænseoverskridende ting. Det er omsorgssvigt af værste skuffe.

I dag er det muligt at købe hash og amfetamin, lige så let, som det er at købe slik. Kunne det være, at vi skulle hjælpe vores unge til en anden form for iværksætteri, end den, som banderne står for. Kunne det være, at vi skulle genbesøge alkoholpolitikken, have bedre indsatser over for euforiserende stoffer og bede om flere besøg / kontroller fra politiets side. Jeg håber, at politiet husker at undersøge, om der var et barn, som ventede derhjemme på en påvirket forælder. Det skylder vi de børn, der svigtes.

Ligegyldigheden omkring at være påvirket, kræver i den grad opmærksomhed.

Linda Sommer

Annonce

KV-kandidat for konservative Lolland

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00
ANNONCE