cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Mette F. står fast

Udlændingepolitikken er fast og Mette Frederiksen rykker sig ikke i en lempeligere retning. Det har hun slået fast utallige gange.
14. april 2019 kl. 19:43 Af John Wennerwald

Den stramme udlændingepolitik er tydeligvis et fællestræk for flertallet af partier i folketinget. Tiden er slut, hvor den blå blok stod alene med budskabet om en stram udlændingepolitik.

I den forgangne uge indkaldte Venstre til et mudderkastende pressemøde uden nyheder om Venstres egen politik. Pressemødet handlede alene om, at Venstre havde haft et mareridt.

I en vi-tror-ikke-I-kan tænke-selv tone, fortalte tre ministre, hvorledes kaos ville herske i Danmark og pengene ville flyve fra velfærd til udlændinge, hvis Socialdemokratiet havde siddet i regering indtil nu.

Grænsende til embedsmisbrug her lige før et folketingsvalg, har embedsværket på baggrund af spørgsmål stillet af Venstremedlemmer regnet på tænkte situationer med en socialdemokratisk ledet regering.

Understøttet af tvivlsom matematik og tænkt statistik, så resultatet mildest talt ikke rart ud.

Hvornår valget kommer, er usikkert, men en ting er sikkert på trods af Venstres mudderkastning; Mette F. står fast.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

nye kunst i gedser???? 26. juni 2019 kl. 07.42

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49