cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Modige beslutninger

Solrød Kommune går i front og forsøger at ændre kulturen.
06. juni 2021 kl. 21:56 Af John Wennerwald

Organisationer er vanedyr ligesom mennesker. Vaner og nedarvede kulturer er utrolig svære at ændre og kræver store påvirkninger, for at kunne forandre.

Coronapandemien har tvunget mange organisationer til at finde nye og uudforskede veje at arbejde og eksistere i. Der har været mange udfordringer for at komme op i gear med både gode og dårlige erfaringer.

Mange organisationer har oplevet faldende sygefravær, højere produktion og færre konflikter. Fleksibiliteten og balancen mellem fritid og arbejde er også blevet markant bedre.

De gode erfaringer skal for så vidt muligt fastholdes, hvilket kun kan ske gennem aktive beslutninger. Hvis der ikke tages beslutninger som sigter på at fastholde de gode erfaringer, så sker der absolut intet og vi gør alt som vi gjorde før Coronapandemiens start.

I øjeblikket er der overvejelser om, hvordan man kan fastholde de positive erfaringer fra Corona-tiden.

Annonce

Solrød Kommune forsøger aktivt at gå i front og høste gevinsterne med introduktionen af ”Flexi-fredag”. Målet er bedre borgerservice, mere fleksibilitet for medarbejdere og bedre mulighed for rekruttering.

Arbejdsplads version 2.0 sker ikke af sig selv, men kræver modige beslutninger.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

Annonce

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56
ANNONCE