cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Moralsk støtte til Rødby og Sydlolland

Det er med stor glæde, at jeg i Folketidende læser, at Teknik og Miljø udvalget har bakket op omkring Købstadshotellet i Rødby. Et projekt, der har kørt i en årrække. Frivillige har arbejdet for et løft og genrejsning af Rødbys stolthed og muligheder for igen at blive en driftig handelsby. Et helt særligt projekt, hvor der er investeret rigtig mange frivillige timer og private økonomiske midler. Fantastisk når ildsjæle løfter der, hvor politikere har givet slip. Rødby fortjener værdighed og bygnings-smil.
14. januar 2021 kl. 20:44 Af Linda Sommer

For år tilbage fik lige præcis disse ildsjæle / dette projekt en anerkendelse af kommunen, og det kan undre mig, at det først er nu, at man går fra anerkendelsen til en mere aktiv handling, eller som det står i FT, en moralsk og økonomisk støtte.

Velkomstporten til kontinentet er Sydlolland. Vores ansigt ud ad til, der skal møde de mennesker, der skal arbejde ved Femern projektet er Sydlolland. Vi vil gerne have folk til at blive nysgerrige på vores egn og dreje af på Sydlolland. Politikere har været på udlands ture for at blive klogere på, hvordan vi gør os attraktive, og får skabt mere turisme til gavn for vores lokale erhvervsdrivende på Sydlolland og i resten af kommunen.

Handling skaber forvandling. Med en positiv indstilling til økonomiudvalget og en tommel op herfra, er vejen banet for at få fart på projektet i Rødby. Projektet skulle gerne give en god synergi til både Holeby, Errindlev og Rødbyhavn. Sydlolland fortjener opmærksomhed, så glædeligt med politisk medvind, moralsk opbakning og økonomisk støtte i denne sag.

Linda Sommer

Medlem af konservative Lolland

Annonce

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45
ANNONCE