cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Mundbind i flextrafik

De seneste dages stigende smitte med Covid-19, kræver handling og indtil nu, kan vi tilsyneladende modstå Covid-19 med mundbind. Mundbind er også at foretrække, hvis alternativet er at lukke noget af samfundet ned igen.
09. august 2020 kl. 21:38 Af John Wennerwald

Mundbind som tidligere ikke var nødvendige og eventuelt spild af penge, kan nu bruges, hvor det ikke er muligt at sikre den fornødne sociale afstand. Andre lande har benyttet mundbind længe før vi nu langsomt begynder at tage dem på.

Mundbind koster penge, besværlige og er ubehagelige at have på. Ja, men alternativet er meget værre. Lad os nu se, om vi kan klare os med simple personlige værnemidler.

Ligesom det anbefales at benytte mundbind i offentlige transportmidler, anbefaler KL (Kommunernes Landsforening) og Danske Regioner nu, at alle dem, der bruger sygetransport og som er visiteret til FlexTrafik, bærer mundbind under transporten.

Efter dialog med Sundheds- og Ældreministeriet anbefaler KL og Danske Regioner derfor nu, at alle passagerer i sygetransporter og den visiterede FlexTrafik bruger mundbind under kørslen. Samtidig tilbydes gratis mundbind til de passagerer, der ikke selv har medbragt et mundbind.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39