cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Myndighederne med hovedet i busken

Det nuværende regeringsgrundlag berører, hverken den alvorlige kriminalitetsudvikling i Danmark eller i vore nabolande.
21. august 2019 kl. 16:09 Af Bjarke Rosenkilde

Ligesom, man vælger at se bort op til flere bomberattentater og drab i og nær København.

Den slags bagateller mener ideologisk opdragede mennesker de har råd til at se bort fra.

Eksempelvis, lod den "borgerlige" regering Venstre, velvilligt støttet af Dansk Folkeparti, i 2015 horder af fortrinsvis unge veltrænede mænd blokere trafikken på motorvejene, samtidig med, at man på behørig vis lod denne menneskemængde escortere af utallige politifolk med, hvad det indebar af bekostelige mandetimer, på baggrund af en bortforklaring om, at lovbryderne helst ville til Sverige.

Regeringen Venstre gav med andre ord begreberne lov og ret nyt indhold; for hvis hensigen er god nok, er det åbenbart i orden at bryde loven; i hvert fald for nogle mennesker.

På akkurat lige så uansvarlig vis, vælger man i det nuværende regeringsgrundlag at se bort fra faren ved de arabiske klaner, som udgør stammen i forbrydersyndikater, der af eksperter anses både bedre organiseret og farligere end den italienske mafia.

Samtidig, vælger man at se bort fra, når vidner taler om unge fremmedes totale ligegyldighed og foragt for dansk lovgivning og samfundsorden, og om de samme unges syn på staten som den erklærede fjende.

Så, selvom faren banker på hovedstadens byporte og truer med at tromle det danske demokrati, den danske Grundlov og det danske folk over ende, så vælger regeringern, hvor de andre kaldte sig borgerlige at tale om mangfoldighed.

Således, har skiftende regeringer igennem årtier haft held til at svigte deres ansvar for borgerne.

Derfor, kan man roligt hævde, at uanset hvor borgerlig eller mangfoldig en regering erklærer sig, er det sørgelige resultat, at man ender med at demonstrere egne manglende evner til at passe sit arbejde, et arbejde der først og fremmest går ud på at opretholde borgfred.

Med den demonstrerede modvilje imod at tage udgangspunkt i kendsgerningerne risikerer den bestående samfundskontrakt borgerne og myndighederne imellem at lide et alvorligt, måske ligefrem uopretteligt, knæk.

Denne mangelfudldt baserede adfærd er næppe en del af jobbeskrivelsen i følge Grundloven.

Stram Kurs er som bekendt ikke bange for at tage udgangspunkt i kendsgerningerne, vi gør det om nødvendigt både demonstrativt, og iøjnefaldende, som drengen i HC Andersens eventyr der råbte: Han har jo ingenting på!

- Også selvom denne adfærd ikke anes salonfæhig i pænere kredse.

Disse kredses løgnagtige adfærd har med åbne arme og lukkede øjne medvirket til at lade den arabiske mafia få fodfæste landet over; skønt både advaret og skønt, der ikke skal megen fantasi til at forstille sig, hvad dette vil ende med.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde

Folketingskandidat og tovholder for Stram Kurs

Ellehammersvej 13 b

4840

Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Eliten, magthaverne, censur… 27. januar 2020 kl. 13.15

AF: DAN TOXVÆRD RASMUSSEN

DEBATTEN OM FOR OG IMOD… 27. januar 2020 kl. 09.40

AF: JOHN WENNERWALD

Husk SFO-erne 26. januar 2020 kl. 20.53

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29