cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Nedrivningstruede sommerhuse i Marielyst.

Nu har vi igennem længere tid læst mange læserbreve i Folketidende vedrørende de store sommerhuse i Marielyst ferieby. Hvad der er oppe og ned på sagen rent juridisk er svært at gennemskue og slet ikke for menigmand. En ting står dog fast efter min overbevisning, og det er her er vi nød til at bruge den sunde fornuft. Der er givet byggetilladelse og ibrugstagningstilladelser til bygherre, og de har derfor ageret efter dette. Det vil derfor være helt uhørt i min optik at rive de færdigt byggede huse ned for senere, hvis nogen tør, så give en ny tilladelse med en anden lokalplan i hånden til at bygge nye huse på samme matrikler.
08. april 2021 kl. 13:33 Af Tom Ahlqvist

Jeg har også den opfattelse, at den mistanke, der svæver i luften om, at noget ulovligt og fordækt er foregået, ja så skal det undersøges og det som af samme slags som i instrukssagen. Alt skal frem i lyset og er der foregået lovbrud eller dårlig rådgivning , skal skal det have konsekvens.

Jeg skal med dette indlæg håbe og bede til, at byrådet ved næste byrådsmøde bliver “ramt” af den sunde fornuft, og beslutter at følge administrationens indstilling om, at der laves en ny lokalplan for nuværende Marielyst Ferieby, således at husene kan blive stående, samtidigt med, at der besluttes, at der indledes en uvildig undersøgelse mhp på at finde ud af hvad som er oppe og ned på sagen. Det vil være en fair og rimelig løsning for bygherre og ikke mindst for os fastboende skatteydere i Guldborgsund kommune.

Med venlig hilsen

Tom Ahlqvist

Cypresvej 18, Marielyst

Annonce

Medlem af venstre.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00
ANNONCE