cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Nej tak til roekørsel om natten

Nordic Sugar har søgt Miljøstyrelsen om tilladelse til roekørsel alle 7 dage i ugen, 24 timer i døgnet, i kampagnen som varer ca. 4 måneder.
16. februar 2017 kl. 14:14 Af Marianne de la Motte

Ligeledes ønsker Nordic Sugar at overtage roekørselen og vil benytte lastbiler. Lastbilerne skal køre med større læs og dermed færre antal ture. Jeg forventer at der i behandlingen af ansøgningen også indgår et svar på om disse ”større læs” vil belaste byens vejnet yderligere.

Uforståeligt hvorfor denne omlægning er nødvendig. Landmændene har hidtil leveret roerne til sukkerfabrikken og ifølge oplysninger har sukkerfabrikken aldrig manglet roer, mange landmænd har selv køretøjer til transporten så hvorfor skal de dog ikke fortsætte med dette?

SF ønsker ikke at der skal køre store lastbiler med roer midt i nattesøvnen, igennem meget tæt bolig bebyggelse 24 timer i døgnet i mange måneder.

Lolland kommune vil gerne fastholde og tiltrække nye borgere også i Nakskov – og en sådan nattekørsel fremmer ikke bosætningen.

Rapporter påviser at støj fra trafikken er den væsentligste kilde til generende og sundhedsskadelig støj i Danmark.

Annonce

Marianne de la Motte

Medlem af Lolland byråd for SF

Skalkenæsvej 13

4900 Nakskov
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46
ANNONCE