cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Nok er Nok.

Jeg har helt bevist ikke blandet mig i den offentlige debat om cykling på diget. Jeg har den grundlæggende holdning, at digekronen må kunne bruges til det formål det er anlagt for, men også til almindelig fornøjelse for borgere og turister i det daglige. Som vedligehold af kronen er i dag kan man ikke gå en tur uden fare for at komme til skade på bentøjet. Cykling vil jeg anse som stort set umuligt.
13. februar 2020 kl. 23:06 Af Tom Ahlqvist

Nu ser jeg at i dagens Folketidende, at Digelauget har besluttet at føre en civil retssag for at få omstødt myndighedernes lovlige beslutning om hvad Digekronen må anvendes til. Pengene til sagen skal komme fra en testamenteret arv på 800.000 kr. Det er helt uacceptabelt at bruge vores penge til at føre denne sag. De kan og bør anvendes til vedligeholdelse af Digekronen, så man i det mindste kan gå en tur og nyde den unikke natur og udsigt udover vores dejlige Østersø. Det kan ikke være afhængig af om man har fået pengene via skatten eller fra en god borger, der betænkte Digelauget og dermed også os digelagskatteydere. Pengene skal ikke anvendes til dyre advokat regninger m.v.

Jeg vil meldes ud af Digelauget, men det kan ikke lade sig gøre. Guldborgsund kommune, mon hvem man anlægger sag mod, er så venlig at ind kradse digeskatten over ejendomsskatten. Helt grotesk.

Tom Ahlqvist

Cypresvej 18,

Marielyst
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang asfalt i… 13. august 2020 kl. 07.43

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26