Annonce
Debat

Omdeling af reklamer

På min adresse er det FK distribution, der er reklameomdeler. Postkasserne findes indenfor i opgangen, og indtil for en månedstid siden, blev bunken af reklamer lagt i en plasticsæk udenfor på trappen, fordi døren til opgangen er aflåst. Det har fungeret fint, og vi har selv fordelt reklamerne i postkasserne.

Pludselig blev der midt i marts måned ikke længere leveret reklamer. Efter et par uger kontaktede vi distributøren, som lovede at bringe det i orden. Men ingenting skete, og endnu engang fik vi telefonisk at vide, at det ville blive ordnet.

Der skete derefter stadig ikke noget, og så kontaktede vi igen distributøren telefonisk. Denne gang blev vi stillet om til chefen for vores område, som har kontor i Høje Tåstrup.

Og så skal jeg ellers love for, at vi blev sat på plads. På en særdeles skarp og uvenlig måde, blev jeg oplyst om, at de så sandelig ikke længere kunne lægge plasticsækken med reklamer på trappen udenfor. Det havde Ombudsmanden forbudt, fortalte den skrappe dame, og hun tilføjede, at jeg da måtte kunne forstå, at de ikke ville betale bøder for ikke at rette sig efter forbuddet. Midt i hele ordflommen fik jeg forsigtigt sagt, at jeg aldrig havde hørt noget om dette ombudsmandsforbud. Jeg fik også fremstammet, at de da godt kunne have fortalt det, inden de besluttede at stoppe leveringen. Chefen afbrød mig hurtigt med en kort besked om, at hun skam havde holdt ferie.

Herefter blev jeg meget kontant belært om, at hun i fremtiden kunne give omdeleren besked om at ringe på min dørklokke, når de var klar til at aflevere reklamerne til os i opgangen. Men jeg skulle være klar over, at hvis jeg ikke svarede ville omdeleren efter 10 sekunder ringe på hos en af de andre beboere. Hvis denne heller svarede, ville omdeleren efter 10 sekunder prøve hos en tredje beboer.

Jeg spurgte ydmygt, om de havde nogen mulighed for at angive en tidsramme for, hvornår man skulle være hjemme for at kunne modtage reklamer. Fra klokken 8 om morgenen til klokken 21 om aftenen, lød det præcise svar.

For vores vedkommende må vi nok se i øjnene, at vi ikke behøver at sætte et mærke på postkassen for at undgå at få reklamer. Det kommer helt af sig selv.

Jeg synes, det er rimeligt, at de forretninger, der betaler for at få omdelt deres reklamer, ved, at folk, der bor i lejlighed med postkasser indenfor en låst indgangsdør ikke længere modtager disse reklamer. Jeg foreslog ellers også den skrappe chef, at de kunne få en nøgle til opgangen, ligesom andre, der har jævnligt ærinde, har. Hendes kategoriske svar var, om jeg ikke var klar over, at hun sad i Høje Tåstrup og derfor ikke havde mulighed for at administrere et sådant system.

Jeg vil foreslå FK distribution om at ofte lidt penge på et kursus i venlig kundebetjening. Og måske et kursus i begrebet fleksible løsninger også kunne gavne.

Nils Jørgensen

Torvet 3,4.,-2

4800 Nykøbing F

Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Chokeret over ny aftale: - Det er ærgerligt og uambitiøst

112

Kødtyv vendte tilbage - og så blev han anholdt

Sundhed

Foruroligende kortlægning: Her er risikoen for tidlig død voldsom

Politik

Endnu en politiker skifter parti: Regeringen kan ikke længere regne med flertal

Lokal nyt

Togdrømmen knust: Den togtur til København er en illusion

Guldborgsund

110 nye boliger på vej: - Jeg må lige knibe mig selv i armen

Guldborgsund

Sofie Amalie lever med en livslang gæld

Sport

Få måneder før OL: To NFH-spillere udtaget til landsholdet

Indland

Kommuner vil hellere bruge tid på børn end måltal

Sport

Ny landsholdstrøje overrasker med lokal detalje

Vejret

Lunefuldt forårsvejr bringer regn og blæst - og en smule sol

Indland

Cirka 840 kilo narko er fundet ved Sjællands Odde

112

Færgerejsende fanget: Havde farlig genstand gemt i tasken

Indland

Gør klar til massiv oprustning mod ny pandemi

Guldborgsund

Nyt telefonbedrageri: Sådan snød de hævekortet fra ældre

Annonce
Annonce
Lolland

Opråb fra sognepræst: Risiko for, at kirken lukker

Erhverv

Snart sparkes kæmpebyggeri i gang: - Samarbejdet er fremragende

Indland

Obama på besøg i Næstved: Algoritmerne truer vores demokrati

Sport

Ærlig cheftræner efter nederlag: - Vi kan ikke bare krølle Skive sammen

112

Alt, alt for hurtigt: Bilist kørte 91 km/t inde i byen

112

Nu udrustes vores lokale politi med strømpistoler

Guldborgsund

Derfor fløj kampflyene over Falster