cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Opfordring til EU-borgere med fast bopæl i Danmark - stem den 26. maj 2019!

Søndag, den 26. maj 2019, er der valg til Europa-Parlamentet i Danmark. Vælgerne i Danmark skal vælge 14 medlemmer.
02. maj 2019 kl. 15:42 Af Roman Smigielski

Også EU-borgere med fast bopæl i Danmark kan stemme til Europa-Parlamentsvalget i Danmark, hvis de på valgdagen er fyldt 18 år.

Hvis man enten ved det seneste valg til Europa-Parlamentet i Danmark var optaget på valglisten, eller efter ansøgning siden seneste valg blev optaget på valglisten er man automatisk optaget på valglisten til Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 og behøver ikke foretage sig noget, hvis man gerne vil stemme i Danmark.

Det er frivilligt, om man ønsker at stemme til valget i Danmark. Man har dog også mulighed for at bede om at blive slettet af valglisten i Danmark, hvis man for eksempel gerne vil stemme til valget i sit hjemland. Man kan kun stemme i ét land.

Jeg opfordrer alle EU-borgere på Lolland-Falster, også vælgerne af andet etnisk baggrund end udenlandsk, til at deltage i valget. Sofavælgerne henvises til møbelforretninger. Med stor valgdeltagelse den 26. maj 2019 får vi afgørende indflydelse på Danmarks fremtid i EU, fx på lovgivning om klima- og energieffektivitet, handelsaftaler med tredjelande og regler, der hjælper små og mellemstore virksomheder. Alle forhold, som skaber værdi for danske borgere og virksomheder, og dermed for vores velfærdssamfund. Europa-Parlamentet kan skabe reelle politiske resultater for dig, for Danmark og for Europa.

Roman Smigielski - Konservative Lolland

Annonce

Ellemosevej 14
4960 Holeby.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45
ANNONCE