cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Power-to-x- anlæg og Vindmøller

Leo Christensen melder sig på banen fint men Leo hvorfor, vil Du måske berige os med lidt viden eller var det bare for at Du lige var kommet på et sjovt ord.
23. december 2021 kl. 15:16 Af Per Høyem

Vi har tit set og hørt dig på byrådsmøder hvor Du lyder som om Du ved rigtig meget med hensyn til Vindmøller og solceller, vi tænker at Du som ved så meget Du må da kunne hjælpe Tine eller Du kunne måske forklare os hvorfor man absolut vil jage gode borgere fra hus og hjem for at sætte Vindmøller op på land i stedet for ude på havet hvor der kan placeres mange Vindmøller uden at genere nogen borgere, det er da et rimeligt spørgsmål som i folkevalgte burde kunne svare os på.

Leo Du skriver at vi er få eller ikke ret mange der ønsker dette svar men tro mig vi er ret mange der er interesseret i ren energi og vi mener også det bliver spændende med de nye anlæg der kommer, vi synes så bare ikke at det kan være rigtigt at det er Lollands borgere der skal rede hele landet ved at de skal flytte fra hus og hjem.

Per Høyem

Rødbyvej 49

4920 Søllested

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39
ANNONCE