cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Racister, facister, nazister.

Når hverken medier eller andre voksne vil, må det være op til Stram Kurs og dets medlemmer at gå forrest og informere om, at både fascister og muhammedanere ønsker en stærk stat, og en befolkning stramt styret af ganske få ledere.
27. juni 2019 kl. 15:22 Af Bjarke Rosenkilde

Varen ligger på hylderne både i koranen og i EU, som begge helst ser sig selv styret af i tilfældet EU fyrretyve særligt udpegede ikke demokratiske valgte kommissærer.

Det nationalsocialistiske element fås ligeledes i koranen, som for en trediedels vedkommende beskæftiger sig med en befolkningsgruppe, som skal udryddes, nemlig de vantro, hvilket i Europa vil sige de jøder og kristne samt ateister, der nægter at lade sig underkaste.

Verdensherredømme drømmene har de også til fælles.

EUs racisme fremgår af Baron von Coudenhoves tekster, og at prisen i dennes navn uddeles gtil værdigt trængende, ledere som Fru Merkel mfl.

For at regere de selvstændige europæiske stammefolk, anså Coudenhove det nødvendigt, at disse blev erstattet af en blandingsrace, som dels skulle urbaniseres og dels gøres mindre begavet og vidende.

Derfor ligger de tre velkendte skældsord, som vi så ofte konfronteres med i forkerte sammenhænge helt andre og synlige steder, end det dagligt fremgår af de fra højere sted styret medier.

Venlig hilsen

Bjarke Rosenkilde
Ellehammersvej 13 B
4840 Nørre Alslev
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08