cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Rejsekortet for turister

Erhvervsministeriet har i maj lanceret fire initiativer, der skal styrke turisters adgang til den kollektive trafik.
05. juli 2018 kl. 15:24 Af Marie Louise Friderichsen

Et af de initiativer er, at transportselskaberne tager initiativ til at undersøge mulighederne for en udvikling af Rejsekortet, der bl.a. vil medføre nemmere adgang for udenlandske turister til at benytte kortet.

Det er på høje tid, at der bliver taget initiativ til det. Rejsekortet kan være udfordrende selv for en fastboende dansker. For eksempel kan man ikke tanke sit kort op fysisk nogen steder på Lolland, men skal til Nykøbing for at gøre det. Endnu værre er det, hvis man som turist skal forstå en dansk hjemmeside og sætte sig ind i hele systemet.

Vi vil så gerne have flere turister på Lolland-Falster, men vi tænker slet ikke i løsninger, som gør det let for gæster, der ikke taler dansk, ikke har mobilpay og ikke er i egen bil, at komme rundt og få de oplevelser vores områder vitterligt tilbyder.

Marie Louise LM Friderichsen,

Formand Lolland Konsevative.

Havnegade 53,

4900 Nakskov.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35