cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Respekt for Maribo domkirke

Kirkeministeriet og Lolland Falsters Stift har trukket i håndbremsen. Byggeriet ved søen bliver alt for dominerende ift. domkirken. Dermed er der sat en stopper for byggeriet, ind til parterne er blevet enige.
05. april 2021 kl. 16:43 Af Linda Sommer

Det anbefales at skalaen reduceres og tilpasses terrænets fald ned mod søen ved at fjerne en etage fra boligerne. Konservative Lolland har indgivet høringssvar til sagen, hvor vi ligeledes udtrykker bekymring for volumen på byggeriet.

Det er dejligt med folk, der vil investere i Maribo, der trænger til mere fornyelse og mulighed for oplevelser. Særligt området ved domkirken og søen er vores helt særlige perle. Umiddelbart kan det blot virke som vores bedst bevarede hemmelighed, da vi ikke har lavet den kile, der åbner byen mod søen. Er det nu, at vi skal gribe chancen for en grøn kile, hvor der kan være Maribo Jazz, teater, sanse- og meditations rum, cafémiljø m.v.?

Jeg konstaterer, at borgmesteren ikke er enig i høringssvarene, og bekymrer sig om bygherrernes økonomi. Jeg bekymrer mig om lovgivning og vores kulturarv.

Linda Sommer

Konservative Lolland, KV21 kandidat

Annonce

Østervang 28, 4930 Maribo
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49
ANNONCE