cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Røg julen dér?

Regeringens seneste udmelding om retningslinjer i forbindelse med Corona-virus er ildevarslende med tanker på julen. Den store komsammen i juledagene er således truet efter regeringens seneste regulering af forsamlingsforbuddet.
25. oktober 2020 kl. 21:38 Af John Wennerwald

Med to måneder til juleaften og det højeste antal registrerede smittede i Danmark til dato er forsamlingsbegrænsningen sat til ti personer.

For de fleste er julen lig med tid til at nyde familie, venner og traditioner. I ro og mag med juleferie og god tid. Julefred og forsamling også i kirken. Mange flere end ti personer.

I disse dage er der en voldsom stigning i smitten i Europa. Mange lande har indført restriktioner, som er værre end dem, vi skal vænne os til. Anden bølge er i gang, kan man kalde det. Hvis vi med de seneste tiltag kan inddæmme smitten, så er julen reddet. Hvis ikke, bliver juletraditionerne desværre forandrede i år. Forhåbentligt er næste år tættere på normalen.

Jeg begynder så småt og forstå dem, som allerede er trætte af Corona. Frustreret over de konstante begrænsninger denne virus har medført. Jeg ser frem til vaccinen, som kan hjælpe os imod denne virus.

John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet

Mosevænget 28

2680 Solrød Strand
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28