cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Ros til Nordic Medicare i Nakskov.

Lad mig starte med at jeg er lidt negativ over den hetz der bliver kørt mod Nordic Medicare, og medierne åbenbart kun vil skrive om alt det dårlige om dem.
29. september 2017 kl. 15:47 Af Liva Halling Gade

Men jeg er patient hos dem i Nakskov, og jeg har været meget ramt af sygdom, jeg har haft en blodprop i hjernen, diabetes 2 og cancer i halsen.

I forbindelse med cancer i halsen har jeg fået noget meget kraftigt smertestillende, som jeg er ved at blive trappet ud af, hvad har været ret hårdt for mig med de nye regler der er kommet fra Styrelsen for patientsikkerhed, da de gik lidt for stærkt for mig i starten, men med dialog med personalet er jeg blevet mødt med omsorg og forståelse, da jeg også var nødt til at indse at de har nogle regler at følge.

Så jeg kan kun opfordre andre patienter til at tage en dialog med personalet på Nordic Medicare, og huske at lytte til hvad de har at sige. Og de har som sagt nogle regler og følge, derfor kan de ikke bare give patienterne det de selv vil have.

Og depotmedicin er nogle dage om at komme ind i kroppen, men jeg er overbevist om personalet gerne vil høre på og vejlede en, hvis man ringer og snakker fornuftigt med dem, i stedet for at brokke sig og ikke ville høre på dem.

Men kort sagt er jeg glad for Nordic Medicare i Nakskov, jeg føler mig seriøst behandlet, og føler de gider høre på mig, nok fordi jeg også hører hvad de siger. Gensidig respekt er koden!

Liva Halling Gade
Brogårdsvej 2
4920 Søllested
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31