cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Rygepolitik

HVOR HERRE BEVARES... dobbeltmoral så man nærmest kaster op, at ryge er ikke en sygdom, det er et personligt valg, man selv træffer og tager konsekvensen af. Så længe det er lovlig at købe og ryge smøger, så er valget den enkeltes at træffe. At ryge på sin arbejdsplads er op til den enkle arbejdsgiver, det er dennes opgave og pligt at afstikke grænserne for hvad man må og ikke må på arbejdspladsen, og kun på arbejdspladsen, alt anden er en indgriben i den personlige frihed, som vi alle er glade for. Om rygere er mere eller mindre effektive er der INGEN der ved, om pauserne bliver brugt til kaffe eller smøger (udendørs eller hvor arbejdsgiver anviser) det fungere fint i det private, hvorfor skal det offentlige også her være anderledes.
25. januar 2020 kl. 21:15 Af Jens christensen

Er selvfølgeligt selv ryger, og har betalt rigeligt extra skat på grund af det, så måske belaster rygere sundhedsvæsenet mere, men de betaler fanme for det.

Nej som starten på mit indlæg lød, så er det dobbeltmoral så det basker, som samfund der sælger smøger lovligt, men vil nærmest kriminalisere dem som ryger.

Nej et totalt forbud mod salg af smøger og brugen af sammen, ville jeg se som en forståelig og handlekraftig beslutning af en kommune og stat at tage. En beslutning jeg som ryger ville følge og have respekt for.

(Inlæg i forhold til at Lolland kommune vil indføre totalt rygning forbudt på kommunens arbejdspladser.

Jens Christensen
Lindevænget 56
4800 Nyk. F.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06