cookie-og-privatlivspolitik

Debat

Så er det nok!

SÅ ER DET NOK!
01. december 2019 kl. 17:10 Af Valdemar Hvidberg Alban

Vi går nu ind i den hyggeligste måned på året, men det er ikke kun hyggen og jul, som skal lægges vægt på i december. Finanslovsforhandlingerne er ved at gå så småt i gang. Som medlem af Socialdemokratiet har jeg set frem til denne måned, hvor det røde Danmark lægger dagsordenen.

Nu skal velfærd igen være højt på listen og topskattelettelser i skraldespanden. Det var nu der skulle handles! Det var i hvert fald det man troede. Men i det scenarie er Radikale Venstre ikke en del af spillet. De har nu udskudt forhandlingerne to gange, og dem man ellers var så positivt overraskede over deres åbenlyse støtte til Socialdemokratiet under fv19. Når jeg tænker over det overrasker det mig ikke, men det bringer en dyb frustration, at Radikale Venstre ikke kan se, at de skader dansk politik. De er som det eneste parti utilfredse med, hvad der er på forhandlingsbordet. Hvilket kan overraske mig når jeg tænker over at Enhedslisten er støtter af finansloven for 2020.

Radikale Venstre har siden Morten Østergaards overtagelse været utilregneligt, og direkte skadelige for den danske velfærdsmodel. Hvis alle partier førte politik som de Radikale gør, jamen så ville der ikke blive vedtaget en eneste lov de næste 50 år. I Radikale Venstre er man af den overbevisning at politik er lige som bland selv-slik nede i Brugsen. Du tager lige, hvad du vil, men når du går og de forventer du betaler, så lægger man sig ned og opfører sig gennemført hysterisk. De tror f.eks. at man kan give skattelettelser og samtidig give folkeskolen flere midler uden det går ud over andre ydelser. De siger også, at Socialdemokratiet ikke skal samarbejde med Dansk Folkeparti, og en uge senere indgå forlig med dem om tidligere pension.

Jeg tror at de Radikale skal være glade for at have en plads ved forhandlingsbordet! Mit budskab er, Morten Østergaard, Sofie Carsten Nielsen og co. Så tag jer dog sammen! Danmark har fortjent handling, og ikke tomme ord, og dårlig bordskik.

Valdemar Alban
Kreibergsgade 16.
4800 nykøbing F.

DSU Vordingborg

HHX Nykøbing Falster
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19